Waar is het inhaalduel tussen Como en Atalanta in de Serie A te volgen?

Waar en hoe laat wordt Como - Atalanta in de Serie A uitgezonden?

Vandaag om 15:10

Dinsdagavond wordt de inhaalwedstrijd tussen Como en Atalanta gespeeld in de Serie A. Na het noodweer van maandagavond krijgen beide ploegen nu een tweede kans om de wedstrijd af te werken. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Como - Atalanta kijken

De wedstrijd tussen Como en Atalanta zou oorspronkelijk op maandagavond gespeeld worden, maar door hevig noodweer werd het veld onbespeelbaar verklaard. Ondanks dat de spelers hun warming-up hadden voltooid, besloot de scheidsrechter na een uur wachten de wedstrijd definitief te staken. Beide teams moeten nu op dinsdagavond opnieuw opdraven om de wedstrijd af te maken. Hopelijk laten de weersomstandigheden dit keer geen verstoringen toe.

Atalanta kent tot nu toe een wisselvallig seizoen. Van de vier gespeelde wedstrijden in de Serie A wisten ze er twee te winnen, maar verloren ze ook tweemaal, tegen Inter en Torino. Wel wist Atalanta in de Champions League een knap gelijkspel tegen Arsenal uit het vuur te slepen. Como daarentegen beleeft een nog moeizamere start. De ploeg van Cesc Fabregas heeft nog geen overwinning behaald en speelde slechts tweemaal gelijk, waardoor ze met twee punten onderaan bungelen. Beide teams kunnen een overwinning goed gebruiken.

Op welke zender is Como - Atalanta te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 5. De aftrap is om 20.45 uur op dinsdag 24 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.