Waar en hoe laat wordt Athletic Club - AZ in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Athletic Bilbao - AZ in de Europa League uitgezonden?
Vandaag om 18:53

Donderdag 3 oktober gaat AZ op bezoek bij Athletic Club in het altijd intimiderende San Mamés voor hun tweede wedstrijd in de Europa League. AZ begon het toernooi sterk met een 3-2 overwinning op IF Elfsborg, terwijl Athletic een 1-1 gelijkspel boekte tegen AS Roma. De Alkmaarders staan voor een zware klus tegen de Basken, die met sterren als Nico en Iñaki Williams een gevaarlijke tegenstander vormen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Athletic Club - AZ in de Europa League

Athletic Club beschikt over een aantal topspelers, waaronder Europees kampioenen Nico Williams, Unai Simón en Dani Vivian. Vooral Nico, die afgelopen zomer schitterde op het EK, is een belangrijke speler om in de gaten te houden. Voor AZ is het van belang om scherp te blijven en een resultaat neer te zetten in deze lastige uitwedstrijd.

Hoe kun je Athletic Club - AZ kijken?

Athletic Club - AZ begint donderdag 3 oktober om 21.00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo-abonnement? Niet getreurd! Via Ziggo Sport Free kun je alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs gratis volgen. Klik daarvoor op deze link en maak eenmalig een account aan.

VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.