Waar en hoe laat wordt Slovan - Man City in de Champions League uitgezonden?

Waar is Slovan Bratislava - Manchester City te zien?
29 september om 22:50

Dinsdagavond 1 oktober staat de Champions League-wedstrijd tussen Slovan Bratislava en Manchester City op het programma. Slovan hoopt zich te herpakken na een zware nederlaag, terwijl City op zoek is naar een overwinning in Europa. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Slovan Bratislava - Manchester City kijken

Manchester City kende een drukke week, waarin ze eerst Watford versloegen in de EFL Cup, maar daarna een lastig competitieduel speelden tegen Newcastle United. Dat eindigde in een teleurstellend 1-1 gelijkspel, met Josko Gvardiol als enige doelpuntenmaker voor The Citizens. Pep Guardiola zal met zijn ploeg willen terugkeren naar de winnende vorm in deze Champions League-wedstrijd.

Slovan Bratislava maakte op pijnlijke wijze kennis met de Champions League. In hun eerste groepsduel werden ze met 5-1 verslagen door Celtic. Toch is er ook goed nieuws voor de Slowaakse ploeg, want na de nederlaag tegen de Schotten herstelde Slovan zich knap. Ze wonnen drie wedstrijden op rij in hun nationale competitie en gaan vol vertrouwen de confrontatie met Manchester City aan, ondanks de zware tegenstander.

Op welke zender is Slovan Bratislava - Manchester City te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 6. De aftrap is om 21.00 uur op dinsdag 1 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.