Vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Priske voert één wijziging door in Girona

Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord voor het duel met Girona
2 oktober om 09:00
Laatste update: 2 oktober om 09:02

Na het gelijkspel van PSV in de Champions League tegen Sporting Portugal is Feyenoord woensdagavond aan de beurt. De Rotterdammers nemen het op in en tegen Girona en mogen zich revancheren voor de fikse verliespartij tegen Bayer Leverkusen van twee weken geleden. Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord.

Priske is meer en meer naar een vaste elf aan het toewerken en krijgt steeds meer goed nieuws uit de ziekenboeg. Zo is Hugo Bueno weer teruggekeerd van een blessure en zijn invalbeurt tegen NEC was veelbelovend. Naar verwachting krijgt de Spanjaard de voorkeur boven Gijs Smal. Ook Thomas Beelen, die in Nijmegen nog hopeloos in de fout ging, krijgt 'gewoon' de voorkeur boven Gernot Trauner. De verdediger schoof aan bij de persconferentie en dat duidt in 99 van de 100 gevallen op een basisplaats.

Op het middenveld heeft Priske ook wat te kiezen. Toch lijkt de Deen vast te blijven houden aan het middenveld dat de afgelopen drie wedstrijden op het veld stond met In-beom Hwang, Quinten Timber en Antoni Milambo. Ramiz Zerrouki moet in dat geval nog altijd genoegen nemen met een reserveplaats.

Ook voorin lijkt Priske de vastigheden te willen behouden. Anis Hadj-Moussa die bij tijd leuke dingen laat zien en Luka Ivanusec die volgens de trainer van Feyenoord te weinig heeft gespeeld, gaan daarom waarschijnlijk vanaf de bank starten. Het betekent dat Ibrahim Osman, Ayase Ueda en Igor Paixão dan het voorste trio zullen vormen. Om 18.45 uur gaat het duel tussen Girona en Feyenoord van start.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Ueda, Paixão