Deze scheidsrechter heeft de leiding over Girona - Feyenoord in de Champions League

Welke scheidsrechter fluit Girona - Feyenoord?
2 oktober om 10:05

Woensdagavond om 18:45 uur nemen Girona en Feyenoord het tegen elkaar op in de tweede speelronde van de Champions League. Een Zwitserse scheidsrechter zal de leiding hebben over de wedstrijd. Wie zal de leidsman zijn? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Welke scheidsrechter fluit Girona - Feyenoord?

Urs Schnyder zal leising hebben over de wedstrijd. De 38-jarige Zwitser heeft ervaring in Europese competities. Hij floot eerder twee duels in de Europa League en vijf in de Conference League. Op Champions League-niveau floot hij tot nu toe alleen drie voorrondes. Dit seizoen had Schnyder al acht wedstrijden onder zijn hoede in verschillende competities. In die wedstrijden gaf hij 33 gele kaarten, trok hij drie keer rood en kende hij twee strafschoppen toe.

Schnyder wordt woensdag bijgestaan door zijn landgenoten Marco Zürcher en Benjamin Zürcher als grensrechters, terwijl Sven Wolfensberger de vierde official is. Fedayi San fungeert als VAR. Voor Feyenoord wordt het een belangrijke wedstrijd na de nederlaag tegen Bayer Leverkusen, terwijl Girona ook op zoek is naar de eerste punten na het verlies tegen Paris Saint-Germain.