Slavia-spits boos na gelijkspel tegen Ajax: 'Ze kwamen om ons gras te testen'

Dit zegt Slavia-spits Tomás Chorý over Ajax
Vandaag om 07:43

Tomás Chorý, de spits van Slavia Praag, uitte zijn frustratie na het 1-1 gelijkspel tegen Ajax in de Europa League. De invaller scoorde de gelijkmaker, maar had kritiek op het spel van Ajax. Volgens hem ging Ajax te vaak naar de grond.

Chorý was niet onder de indruk van het optreden van Ajax en vond dat zijn team meer verdiende. 'In de eerste helft waren zij dominant en stonden we steeds te laat. Na rust zag je een ander Slavia. Ik dacht echt dat we nog konden winnen', zei Chorý, geciteerd door Voetbal International. Hij had meer verwacht van Ajax. 'Ze kwamen hier alleen maar om de kwaliteit van ons gras te testen', aldus de spits.

Ook Slavia-trainer Jindrich Trpisovsky was teleurgesteld. 'Voetbaltechnisch had ik er meer van verwacht, aan beide kanten. In de eerste helft misten we emotie en hadden we teveel ontzag voor Ajax', gaf hij aan. Trpisovsky besloot te rouleren met zijn elftal, omdat zondag de belangrijke stadsderby tegen Sparta Praag wacht.