Waar kan je het oefeninterland Jong Oranje - Jong Mexico kijken?

Waar en hoe laat wordt Jong Oranje - Jong Mexico uitgezonden?

Vandaag om 18:25

Donderdagavond speelt Jong Oranje een oefeninterland tegen Jong Mexico. Beide teams krijgen de kans om hun talenten te testen in deze vriendschappelijke ontmoeting. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Jong Oranje - Jong Mexico kijken

Jong Oranje kent een sterke reeks onder leiding van Michael Reiziger, al moest de bondscoach op het laatste moment nog vier spelers vervangen door blessures. Hij riep twee verdedigers van AZ op om het team compleet te maken. Sinds de nederlaag tegen Duitsland op 3 juni 2021, heeft Jong Oranje slechts één interland verloren, en dat was een oefenwedstrijd tegen Jong Noorwegen. De Nederlandse talenten willen hun sterke vorm vasthouden in deze wedstrijd tegen Jong Mexico.

Jong Mexico is een minder bekende tegenstander, omdat Mexico normaal gesproken met een Onder-20 team speelt. Daardoor zijn er weinig resultaten van Jong Mexico bekend. Wel heeft Mexico Onder-20 zich al gekwalificeerd voor het WK Onder-20 in 2025, nadat ze het toernooi van 2023 misliepen. Jong Mexico zal deze wedstrijd gebruiken als voorbereiding op grotere toernooien in de toekomst.

Op welke zender is Jong Oranje - Jong Mexico te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap is om 20.00 uur op donderdag 10 oktober 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.