Hoe kijk je naar Jong Oranje - Jong Zweden in de EK-kwalificatie?

Waar kijk ik naar Jong Oranje - Jong Zweden op tv?
10 oktober om 23:15

Maandagavond 14 oktober speelt Jong Oranje in de EK-kwalificatie voor het EK onder 21 tegen Jong Zweden. De ploeg van Michael Reiziger kan de groepsfase perfect afsluiten met een overwinning. Waar kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Jong Oranje - Jong Zweden kijken

Jong Oranje verkeert in uitstekende vorm en wist onlangs met een B-ploeg te winnen van Jong Mexico. Maxim Dekker maakte bij zijn debuut het enige doelpunt van de wedstrijd. De ploeg van Michael Reiziger is al geplaatst voor het komende EK onder 21, maar Jong Oranje wil tegen Zweden ongeslagen blijven en alle wedstrijden in de poulefase winnend afsluiten.

Jong Zweden heeft een moeilijker kwalificatieproces doorgemaakt. De ploeg verloor niet alleen van Nederland, maar leed ook een tweede nederlaag en speelde twee keer gelijk. De heenwedstrijd tegen Jong Oranje was een waar doelpuntenfestijn, met een 2-4 overwinning voor Nederland en drie doelpunten in de blessuretijd. Zweden hoopt in dit duel revanche te nemen.

Op welke zender is Jong Oranje - Jong Zweden te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap is om 18.45 uur op maandag 14 oktober 2024, met de voorbeschouwing die begint om 18.30 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.