Waar en hoe laat wordt Finland - Engeland in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Finland - Engeland in de Nations League uitgezonden?
13 oktober om 11:10
Laatste update: 13 oktober om 11:10

Finland neemt het zondag in eigen huis op tegen Engeland. De Finnen, die nog geen punt hebben weten te pakken, hopen op een stunt tegen de Engelsen. Engeland daarentegen wil zich herstellen van de verrassende nederlaag tegen Griekenland. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Finland bevindt zich in een moeilijke positie, zonder punten op de laatste plaats in groep 2. Met de steun van het thuispubliek in het Olympiastadion in Helsinki hopen de Finnen op hun eerste resultaat van deze campagne. Engeland, dat momenteel tweede staat, wil na hun teleurstellende verlies van Griekenland weer orde op zaken stellen en drie punten meenemen naar huis. De druk ligt vooral bij Engeland, dat als favoriet wordt gezien, maar Finland is erop gebrand om voor een verrassing te zorgen.

Waar kun je Finland - Engeland live bekijken?

Finland - Engeland begint vanavond om 18:00 uur in het Olympiastadion van Helsinki. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.