Waar en hoe laat wordt Bayern München - VfB Stuttgart uitgezonden?

Waar wordt Bayern München - VfB Stuttgart in de Bundesliga uitgezonden?
Vandaag om 15:52

Zaterdagavond staat een interessante ontmoeting op het programma in speelronde 7 van de Bundesliga. Bayern München ontvangt VfB Stuttgart in de Allianz Arena. De Duitse recordkampioen is goed uit de startblokken gekomen en voert momenteel de ranglijst aan. De bezoekers uit Stuttgart doen het ook niet onaardig en staan achtste. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Bayern München - VfB Stuttgart in de Bundesliga

Bayern München, met veertien punten uit zes duels, wil zijn koppositie verder verstevigen. Stuttgart, dat vorig seizoen nog verrassend tweede werd, speelt ook dit seizoen sterk en heeft negen punten verzameld. Beide teams zijn dit jaar actief in de Champions League, een unieke prestatie voor Stuttgart. Het team van coach Sebastian Hoeneß levert bovendien meerdere spelers aan het Duitse nationale elftal, zoals Angelo Stiller, Deniz Undav, Jamie Leweling, Alexander Nübel, Maximilian Mittelstädt en Chris Führich.

Bayern neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen FC Barcelona. Stuttgart gaat een dag eerder op bezoek bij Juventus. Beide ploegen hopen dus met een goed resultaat Europa in te kunnen.

Waar kun je Bayern München - VfB Stuttgart kijken?

De wedstrijd Bayern München – VfB Stuttgart begint zaterdag 19 oktober om 18.30 uur in de Allianz Arena. Het duel wordt live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.