Waar wordt Manchester United - Brentford in de Premier League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Brentford uitgezonden?

Vandaag om 13:20
Laatste update: om 13:20

Zaterdag 19 oktober staat er veel op het spel voor Manchester United, dat onder druk staat in de Premier League. De ploeg van Erik ten Hag staat na een teleurstellende start op de veertiende plaats met slechts acht punten uit zeven wedstrijden. Brentford, dat het met tien punten iets beter doet, is de nummer elf van de competitie. De wedstrijd vindt plaats op Old Trafford, waar United hoopt om eindelijk de weg naar boven te vinden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester United - Brentford in de Premier League

De spanning is om te snijden bij United. Met een schamele start en het dreigende ontslag van Ten Hag bij een nieuw verlies, moeten Matthijs de Ligt, Joshua Zirkzee en hun teamgenoten vol aan de bak. Brentford, met Nederlanders Mark Flekken en Sepp van den Berg, wil daar echter een stokje voor steken. Het wordt een cruciale confrontatie voor beide ploegen in speelronde 8 van de Premier League.

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Brentford uitgezonden?

Manchester United - Brentford begint zaterdag 19 oktober om 16.00 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.