Waar wordt FC Barcelona - Bayern München in de Champions League uitgezonden?

Waar wordt FC Barcelona - Bayern München in de Champions League uitgezonden?
Vandaag om 13:11

FC Barcelona ontvangt woensdagavond Bayern München voor een spannende clash in de derde speelronde van de Champions League. Het duel vindt plaats in het Estadi Olímpic Lluís Companys, waar Barça hoopt om hun Champions League-campagne verder op de rails te zetten. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

FC Barcelona - Bayern München in de Champions League

Na een moeizame start met een 2-1 nederlaag tegen AS Monaco, herstelde Barcelona zich indrukwekkend met een 5-0 overwinning op Young Boys. Bayern München kende een vliegende start met een recordbrekende 9-2 overwinning op Dinamo Zagreb, maar werd vervolgens verrast door een 1-0 verlies tegen Aston Villa. Harry Kane, momenteel de topscorer van de groepsfase met vier doelpunten, is wederom de speler om in de gaten te houden.

Hoe kun je FC Barcelona - Bayern München live kijken?

FC Barcelona - Bayern München begint woensdag 23 oktober om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport 2 en komt ook voorbij in het switchprogramma op Ziggo Sport 4. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.