Waar en hoe laat wordt Tottenham Hotspur - AZ in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Tottenham Hotspur - AZ in de Europa League uitgezonden?

Vandaag om 13:47

AZ neemt het donderdagavond op tegen Tottenham Hotspur in de derde speelronde van de Europa League. Het duel vindt plaats in het indrukwekkende Tottenham Hotspur Stadium in Londen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Tottenham Hotspur - AZ in de Europa League

AZ begon de groepsfase goed met een 3-2 overwinning op IF Elfsborg, maar leed vervolgens een 2-0 nederlaag tegen Athletic Club. De Alkmaarders staan dus voor een belangrijke uitwedstrijd, die volgt na een zware competitiewedstrijd tegen PSV. Tottenham Hotspur is uitstekend gestart in Europa met zeges op zowel Qarabag (3-0) als Ferencvaros (1-2). Voor de Londense ploeg van Ange Postecoglou, die thuis speelt tegen West Ham United in de Premier League, is dit de volgende stap richting directe kwalificatie voor de knock-outfase.

Hoe kun je Tottenham Hotspur - AZ kijken?

Tottenham Hotspur - AZ begint donderdag 24 oktober om 21.00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ook wanneer je geen Ziggo-abonnee bent, kun je deze wedstrijd live en gratis kijken. Daarvoor moet je eenmalig een account aanmaken op Ziggo Sport Free, via deze link. Daar worden alle Europese wedstrijden van Nederlandse clubs live en gratis uitgezonden.

VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.