Opstelling PSV: Bosz kiest vervanger voor Veerman in kraker tegen AZ

Opstelling PSV: Bosz kiest vervanger voor Veerman in kraker tegen AZ

Vandaag om 18:10
Laatste update: om 18:14

PSV begint in Alkmaar tegen AZ met enkele opvallende wijzigingen in de basis. Trainer Peter Bosz kiest ervoor om Noa Lang en Rick Karsdorp te laten starten. Ook Isamel Saibari mag aan de aftrap verschijnen. De Marokkaan vervangt de geblesseerde Joey Veerman. 

Walter Benítez staat zoals gewoonlijk op doel bij de Eindhovenaren. De Argentijn zal Ryan Flamingo en Olivier Boscagli voor zich hebben in het centrum van de defensie. Karsdorp maakt zijn basisdebuut vanwege de schorsing van Matteo Dams. Hierdoor verhuist Mauro Júnior naar de linkerflank.

Op het middenveld keert Jerdy Schouten terug na een blessure. De middenvelder wordt bijgestaan door Saibari en Guus Til. Saibari vervangt de geblesseerde  Veerman. De Eindhovenaren maakten deze week bekend dat het herstel van de Volendammer nog even zal duren.

In de aanval zijn Johan Bakayoko en Lang de buitenspelers, terwijl Luuk de Jong in de spits start. Voor Lang is het de eerste basisplek sinds augustus, en Bakayoko neemt de plek van Ivan Perisic in, die op de bank zit. Door de keuzes van Bosz zal ook Malik Tillman tegen AZ genoegen moeten nemen met een plek op de bank. 

Opstelling PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Mauro Júnior; Schouten, Saibari, Til; Bakayoko, De Jong, Lang