Hoe kijk je naar FC Barcelona - Sevilla in La Liga op tv?

Waar en hoe laat wordt FC Barcelona - Sevilla in La Liga uitgezonden?

20 oktober om 20:10

Zondagavond staat een spannend duel op het programma in La Liga. FC Barcelona neemt het thuis op tegen Sevilla in de jacht op de koppositie. Beide ploegen willen na de interlandbreak hun goede vorm voortzetten. Waar kun je deze wedstrijd live volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live FC Barcelona - Sevilla kijken

Bij FC Barcelona ziet Hansi Flick zijn selectie steeds verder compleet worden, met meerdere spelers die deze week terugkeerden op het trainingsveld na blessures. De ploeg kan met een overwinning op Sevilla weer de koppositie van La Liga overnemen. Real Madrid won namelijk hun wedstrijd tegen Celta de Vigo en blijft Barcelona op de hielen zitten in de titelrace.

Sevilla gaat vol vertrouwen het duel met Barcelona tegemoet, na het winnen van El Gran Derbi tegen stadsgenoot Real Betis vlak voor de interlandbreak. Ook de wedstrijden daarvoor verliepen positief, met een overwinning en een gelijkspel. Sevilla staat momenteel twaalfde in La Liga, maar heeft nog een wedstrijd te goed ten opzichte van de concurrentie. Een goed resultaat tegen Barcelona kan hen dus flink doen stijgen op de ranglijst.

Op welke zender is FC Barcelona - Sevilla te zien?

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Sevilla begint zondagavond 20 oktober 2024 om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.