Dit is de selectie van PSV voor het Champions League-duel met PSG

Nog meer slecht nieuws voor PSV: dit is de selectie voor het duel met PSG

21 oktober om 11:05
Laatste update: 21 oktober om 11:05

Rick Karsdorp zal ook het duel met PSG moeten missen. De verdediger is geblesseerd geraakt na het duel met AZ en reist niet meer richting Frankrijk. Wie zitten er wel bij de wedstrijdselectie? VoetbalNieuws.nl zet de namen voor je op een rijtje.

De problemen voor Peter Bosz blijven zich opstapelen. Na Jerdy Schouten is ook Karsdorp niet fit genoeg om af te reizen naar Frankrijk. De rechtsachter stond in Alkmaar nog de volledige negentig minuten op het veld, maar blijkt toch een kwetsuur aan het duel te hebben overgehouden. Schouten, die ook geblesseerd raakte in dezelfde wedstrijd, moest vlak voor de rust al naar de kant.

Daarbij komen Schouten en Karsdorp bij de lijst van afwezigen die blijft groeien bij PSV. Ook Joey Veerman, Sergiño Dest, Hirving Lozano en Ivan Perisic moeten het duel aan zich voorbij laten gaan. Voor de Kroatische aanvaller geldt dat hij niet speelgerechtig is. De overstap die Perisic maakte was pas na de inschrijfdeadline van de selecties voor de Champions League

De volledige selectie van PSV:

Keepers: Walter Benitez, Joël Drommel, Niek Schiks.

Verdedigers: Ryan Flamingo, Mauro Junior, Olivier Boscagli, Adamo Nagalo, Fredrik Oppegård, Armando Obispo, Matteo Dams.

Middenvelders: Malik Tillman, Guus Til, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Richard Ledezma, Tygo Land.

Aanvallers: Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Noa Lang, Couhaib Driouech, Ricardo Pepi.