Waar is RB Leipzig - Liverpool in de Champions League op tv te zien?

Waar en hoe laat wordt RB Leipzig - Liverpool in de Champions League uitgezonden?

Vandaag om 17:30

Woensdagavond staat een spannende ontmoeting op het programma in de Champions League, als RB Leipzig het in eigen huis opneemt tegen Liverpool. Beide teams hopen hun goede vorm voort te zetten in deze cruciale groepswedstrijd. Waar kun je dit duel live volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live RB Leipzig - Liverpool kijken

Deze wedstrijd brengt een bijzonder weerzien voor enkele Nederlanders. Lutsharel Geertruida, die afgelopen zomer Feyenoord verruilde voor RB Leipzig, komt Arne Slot tegen, de coach waarmee hij eerder samenwerkte in Rotterdam en die nu aan het roer staat bij Liverpool. Daarnaast zullen ook Virgil van Dijk, Cody Gakpo (Liverpool) en Xavi Simons (RB Leipzig) de Nederlandse kleuren verdedigen op het Europese toneel. Het belooft een interessante clash te worden tussen de Nederlandse internationals.

Beide ploegen zijn in goede vorm. Liverpool won hun laatste Premier League-wedstrijd thuis tegen Chelsea met 2-1, terwijl RB Leipzig een solide 0-2 overwinning boekte op Mainz in de Bundesliga. De laatste keer dat deze teams tegenover elkaar stonden, was in 2021. Toen schakelde Liverpool RB Leipzig uit in de Champions League met twee keer een 2-0 overwinning.

Op welke zender is RB Leipzig - Liverpool te zien?

De wedstrijd tussen RB Leipzig en Liverpool begint woensdag 23 oktober 2024 om 21.00 uur en is live te zien op Ziggo Sport 3, met de uitzending die begint om 20.55 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.