Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen PEC Zwolle

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz heeft Karsdorp terug tegen PEC

Vandaag om 15:14

PSV neemt het zaterdagavond om 18.45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. VoetbalNieuws neemt de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren met je door!

PSV komt uit een Europese week. De ploeg van trainer Peter Bosz speelde dinsdagavond uit bij Paris Saint-Germain met 1-1 gelijk. Dat mag best een knap resultaat heten, gezien het feit dat sterkhouders als Joey Veerman, Jerdy Schouten, Rick Karsdorp en Sergiño Dest door blessures allemaal niet inzetbaar waren. Vier dagen na het duel in Parijs mag PSV dus alweer aan de bak, maar in de Eredivisie.

De Eindhovenaren zijn na negen speelronden nog altijd foutloos in de competitie. Vorige week werd er met 1-2 gewonnen op bezoek bij AZ, al stond de tegenstander na amper tien minuten al met tien man door een rode kaart van David Møller Wolfe. PEC hoopt PSV de eerste punten af te snoepen, al zal dat een loeizware opgave worden. De Blauwvingers staan momenteel met acht punten op een ietwat teleurstellende vijftiende plaats.

Ondanks dat Karsdorp tegen PSG niet inzetbaar was, kan hij volgens Bosz 'gewoon' spelen tegen PEC. In dat geval zal hij waarschijnlijk ook aan de aftrap verschijnen. De verdediging wordt verder gevormd door de inmiddels vertrouwde namen: Ryan Flamingo, Olivier Boscagli en Matteo Dams.

Bij afwezigheid van Schouten en Veerman zal het middenveld weer bestaan uit Ismael Saibari, Guus Til en Malik Tillman. Laatstgenoemde maakte in het Parc des Princes een onuitwisbare indruk met zijn sterke spel. Noa Lang, die vrijdag een nieuw nummer uitbracht met Ronnie Flex, is de in vorm verkerende linksbuiten. Samen met Johan Bakayoko en Luuk de Jong vormt hij de aanval.

Wat is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen PEC Zwolle?

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Dams; Saibari, Tillman, Til; Bakayoko, De Jong, Lang.