Waar en hoe laat wordt PSV - PEC Zwolle in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PSV - PEC Zwolle in de Eredivisie uitgezonden?

22 oktober om 23:25

Zaterdag 26 oktober 2024 staat PSV in eigen huis tegenover PEC Zwolle voor de tiende speelronde van de Eredivisie. PSV draait een uitstekende reeks en heeft de eerste negen wedstrijden allemaal weten te winnen. PEC Zwolle daarentegen kampt met wisselvallige resultaten en staat momenteel op de vijftiende plek. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV is momenteel de trotse koploper en lijkt onstopbaar met 27 punten uit negen wedstrijden. De ploeg van Peter Bosz wil deze sterke reeks voortzetten en is favoriet om ook deze ontmoeting te winnen. PEC Zwolle, dat onder leiding staat van Johnny Jansen, beleeft een moeilijke start van het seizoen. Met acht punten uit negen wedstrijden staat het team net boven de degradatiezone, wat de druk op deze wedstrijd verhoogt.

Waar en hoe laat kun je PSV - PEC Zwolle live bekijken?

PSV – PEC Zwolle begint zaterdag om 18.45 uur in het Philips Stadion en is live te volgen op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.