Vermoedelijke opstelling Real Madrid: Mbappé en Vinícius leiden aanval in Clásico

De vermoedelijke opstelling van Real Madrid tegen FC Barcelona in El Clásico
Vandaag om 16:48

Zaterdagavond neemt Real Madrid het in eigen huis op tegen rivaal FC Barcelona. De ploeg van Carlo Ancelotti wil niet alleen de Clásico winnen, maar ook gelijk komen in punten om de koppositie in La Liga over te nemen. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van De Koninklijke met je door!

Opstelling Real Madrid tegen FC Barcelona in El Clásico

Door de blessure van Thibaut Courtois begint Andriy Lunin in het doel. De verdediging bestaat vermoedelijk uit Lucas Vázquez op rechts, Eder Militão en Antonio Rüdiger centraal en Ferland Mendy op links. Het defensieve kwartet zal worden uitgedaagd om het gevaarlijke voorhoedetrio van Barcelona, bestaande uit Lamine Yamal, Robert Lewandowski en Raphinha, onder controle te houden.

Het middenveld wordt waarschijnlijk gevormd door Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga en Federico Valverde, met Jude Bellingham als aanvallende middenvelder. Ancelotti verwacht veel van Bellingham als verbindingsspeler tussen het middenveld en de aanval. Door de afwezigheid van de geblesseerde Rodrygo is de voorhoede ongewijzigd met Vinícius en Mbappé, die het gevaar moeten stichten aan de zijde van Real Madrid.

Wat is de vermoedelijke opstelling van Real Madrid?

Vermoedelijke opstelling Real Madrid: Lunin; Vázquez, Militão, Rüdiger, Mendy; Tchouaméni, Camavinga, Valverde, Bellingham; Mbappé, Vinícius.

De Clásico begint zaterdag om 21.00 uur in het Santiago Bernabéu en is live te volgen via Ziggo Sport.