'Je ziet het ook aan Ronaldo, zijn treffer voelde een beetje zielig aan'

3 oktober 2022 om 16:34
Laatste update: 3 oktober 2022 om 16:37

Cristiano Ronaldo moest zondag toekijken hoe Manchester United met 6-3 werd vernederd door Manchester City. In aflevering twaalf van The King of Manchester wordt de stadsderby besproken met Ron Snellen, de voorzitter van de Nederlandse fanclub van Manchester United

Ronaldo bleef de hele wedstrijd op de bank zitten en manager Erik ten Hag zei na afloop dat 'uit respect voor de carrière van Ronaldo' te hebben gedaan. Snellen wil niets weten van het argument van Ten Hag. "Waarom zou je hem niet inbrengen? Ik vond het geen sterk argument van Ten Hag. Ik had hem wel verwacht, maar goed. Het elftal dat hij op het veld zette, deed het de afgelopen weken goed, maar Casemiro startte wéér niet, dat snap ik ook niet."

Volgens de voorzitter van de fanclub willen de meeste fans Ronaldo gewoon op het veld zien bij United. "Je ziet het ook aan hem", stelt Snellen over Ronaldo en de invloed die het gebrek aan speeltijd op de Portugees heeft. "Dan schiet Ronaldo een strafschop in de Europa League binnen tegen dat Sheriff-gedoe en dan rent hij naar de cornervlag om zijn 'Siuuuu!' te doen. Ik bedoel: doe eens even normaal. Dat mag je doen als je de winnende maakt tegen City op Old Trafford. Het voelde een beetje zielig aan", besluit Snellen.