Romano: 'Manchester United geïnteresseerd in Feyenoorder, ook andere in de race'

Orkun Kökcü, Fabrizio Romano, feyenoord, Manchester United
10 april 2023 om 18:10

Fabrizio Romano stelt dat Manchester United en andere ploegen in de Premier League verregaande interesse hebben in Orkun Kökcü. De transferexpert vertelt dat meerdere ploegen het management van de Feyenoorder al hebben benaderd.

De doorgaans goed ingevoerde Romano bevestigt in een video met The United Stand dat Kökcü op de radar staat van meerdere Engelse grootmachten. "Ze kennen deze speler heel goed. Het is een heel interessante speler, een moderne middenvelder, dus het is ook logisch”, begint Romano. “Maar niet alleen Manchester United, ook andere Premier League-clubs houden hem in de gaten. De afgelopen maanden hebben clubs uit de Premier League zijn management al benaderd."

De Italiaan geeft aan dat er nog geen directe onderhandelingen gaande zijn. "Zo vergevorderd is het nog niet. Feyenoord is nog steeds actief in de Europa League en doet het heel goed in de Eredivisie, dus ze zijn nu ook niet bezig met onderhandelingen. Ook zal het afhangen van het budget van Manchester United. Het zal moeten blijken hoeveel ze willen betalen voor een middenvelder, want de prioriteit ligt bij het aantrekken van een spits."