'Mogelijke Ajax-exit voor Timber: vriendin op zoek naar huis in Liverpool'

'Mogelijke Ajax-exit voor Timber: vriendin opent zoektocht naar huis in Liverpool'

18 april 2023 om 08:59
Laatste update: 18 april 2023 om 09:05

Jurriën Timber gaat Ajax komende zomer mogelijk verlaten voor een Engels avontuur. Volgens Wilfred Genee is de vriendin van de Oranje-international al op zoek naar een huis in Liverpool.

De zoektocht naar een mooi huis in Engeland is naar verluidt begonnen. "Het schijnt dat zijn vriendin een huis aan het zoeken is in Liverpool. Die is er ook druk mee bezig, dus die gaat waarschijnlijk ook snel vertrekken", stelt Genee aan tafel bij Veronica Offside.

Het contract van Timber loopt nog tot medio 2025 in Amsterdam. Het zou Andy van der Meijde en Wesley Sneijder dan ook niet verbazen als de geboren Utrechter komende zomer vertrekt uit Amsterdam. "Dat zie je ook wel soms in het veld, dat hij denkt: was ik nou maar eerder weggegaan", aldus Van der Meijde. Volgens zijn collega-analist Sneijder is Timber een 'slimme jongen, die erg goed kan verdedigen'.

De recordinternational van het Nederlands elftal verwacht dat Timber het erg zwaar kan krijgen in Engeland. "Hij gaat elk kopduel verliezen met die kleerkasten in de Premier League. Dat wordt zijn ondergang. Lisandro Martínez is ook klein, maar die komt overal bovenuit."