Gerónimo Rulli, Ajax, Bekerfinale,

Rulli duidelijk over prioriteiten: 'Tweede plek belangrijker dan de bekerfinale'

29 april 2023 om 11:13
Laatste update: 29 april 2023 om 12:37

Gerónimo Rulli wil er alles aan gaan doen om met Ajax nog de Champions League te halen. De doelman geeft aan dat een tweede plaats in de competitie belangrijker is dan de mogelijke bekerwinst.

Rulli kwam afgelopen winter naar Ajax toen de ploeg slechts vijfde stond in de competitie. Na een verliesprtij tegen PSV afgelopen week bezetten de Amsterdammers nu de derde plek, maar het Champions League-voetbal is nog zeker niet uit het hoofd gezet. "We hebben een goede serie neergezet en we kregen Feyenoord in het vizier. Nu staan we weer derde, maar we willen nog steeds in de Champions League spelen", vertelt Rulli aan het Algemeen Dagblad. "Dat geven we niet op. Daarvoor moeten we de resterende vier wedstrijden winnen. Maar eerst hebben we nog wat goed te maken tegen PSV", doelt de Argentijn op de Bekerfinale van komende zondag.

De Argentijn die afgelopen winter wereldkampioen met Argentinië werd stelt dat een tweede plaats belangrijker is dan het winnen van de Bekerfinale. "Maar juist nu moeten we opstaan, ook om de fans wat geluk te geven en om vertrouwen te tanken voor het slot in de competitie. De Nederlandse beker is niet zo groot als de wereldtitel. Maar als ik mijn zoon Luca later laat zien dat ik iets heel groots heb bereikt, wil ik hem ook vertellen dat vier maanden later al mijn eerste prijs in Nederland volgde."