Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: AZ-PSV in de Eredivisie, ook voetbal in Engeland en Duitsland

Vandaag om 07:15
Laatste update: om 07:04

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

AZ - PSV

In de Eredivisie gaat koploper PSV op bezoek bij AZ. PSV staat met 24 bovenaan in de competitie en hoopt het gat tussen hun en AZ naar elf punten te brengen. De wedstrijd begint om 18.45 uur en is live te volgen op ESPN.

Tottenham Hotspur - West Ham United

Ook in de Premier League staat er een mooi affiche klaar. Tottenham Hotspur neemt het in eigen huis op tegen stadsgenoot West Ham United. De Spurs staan momenteel slechts negende in de competitie met tien punten. West Ham staat twaalfde met acht punten. Deze wedstrijd begint om 13.30 uur en is live te volgen bij Viaplay.

Celta de Vigo - Real Madrid

Ook in Spanje wordt er gevoetbald. Celta de Vigo neemt het in eigen stadion op tegen Real Madrid. Voor de Koninklijke is dit een belangrijk duel om druk te blijven houden bij koploper Barcelona dat een voorsprong heeft van drie punten. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen bij Ziggo Sport.