Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Oranje neemt het op tegen Roemenië, ook Turkije in actie

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Roemenië - Nederland

Er staat weer een wedstrijd van Oranje op het programma. Nederland neemt het in de achtste finale op tegen Roemenië. Binnen de selectie van de Roemenen zijn er niet veel bekenden van de Eredivisie, maar hun topscorer kennen we wel zeker. Razvan Marin heeft een verleden bij Ajax en is momenteel de topscoren van Roemenië met twee doelpunten. De kraker begint om 18.00 uur en is te zien op NPO 1.

Oostenrijk - Turkije

Om 21.00 uur staat er ook een heerlijk duel op het programma. Oostenrijk werd na de overwinning van Oranje groepshoofd en treft nu dus Turkije in de achtste finale van het toernooi. De Turken eindigde als tweede in groep F achter Portugal door te winnen van Georgië en Tsjechië. Het duel tussen Oostenrijk en Turkije begint om 21.00 uur en is te zien op NPO 1.