Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: de eerste achtste finales van het EK 2024 staan op het programma

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 23:54

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Zwitserland - Italië 

De eerste achtste finale op het EK 2024 gaat tussen Zwitserland en Italië. De Zwitsers maakten een sterke indruk in de groepsfase en eindigden in Poule A nipt achter gastland Duitsland. De Italianen hadden iets meer moeite in de eerste drie duels, maar plaatsten zich ook als nummer twee voor de achtste finales van het toernooi. De wedstrijd tussen Zwitserland en Italië begint om 18.00 uur en is te zien op NPO 1.

Duitsland - Denemarken

De tweede achtste finale op het EK gaat tussen Duitsland en Denemarken. Het gastland is één van de grote favorieten voor de eindzege en behaalde zeven punten in de groepsfase. De Denen haalden drie punten, na drie gelijke spelen in de poule met Engeland, Slovenië en Servië. Beide landen zijn dus nog ongeslagen op deze eindronde en gaan onderling uitmaken wie zich mag melden bij de laatste acht. Het duel tussen Duitsland en Denemarken begint om 21.00 uur en is te zien op NPO 1.