'PSG bereidt zich voor op Messi-exit en heeft vier opvolgers in het vizier'

PSG lijkt door te selecteren na Messi-rel
4 mei 2023 om 12:54

De dagen van Lionel Messi (35) bij Paris Saint-Germain lijken geteld. De Franse topclub schakelt volgens L'Équipe door en heeft vier spelers in beeld die zich over de erfenis van de Argentijnse vedette kunnen ontfermen.

Messi is volgens alle toonaangevende Franse media geschorst voor de komende twee duels van PSG, na een ongeoorloofd tripje naar Saudi-Arabië. De fans lijken het gedrag van de sterspeler ook zat, waardoor een afscheid in de maak lijkt.

Volgens L'Équipe zijn Les Parisiens begonnen met het afspeuren van de markt en heeft de club vier kandidaten in het vizier. Michael Olise (21, Crystal Palace), Moussa Diaby (23, Bayer Leverkusen), Rayan Cherki (19, Olympique Lyon) én Bernardo Silva (28, Manchester City) zouden op belangstelling vanuit de Franse hoofdstad kunnen rekenen.

Silva werd in de afgelopen zomer al in verband gebracht met een overgang naar PSG, waar Olise ook in de belangstelling van Arsenal lijkt te staan. Hakim Ziyech, in de winter nog héél dichtbij een overgang naar het Parc des Princes, wordt niet genoemd door L'Équipe.