'Hoop op langer verblijf Simons groeit bij PSV door aanstelling van Bosz'

'Hoop op langer verblijf Simons groeit bij PSV door aanstelling van Bosz'
12 juni 2023 om 09:03

PSV hoopt dat de kans dat Xavi Simons langer blijft is vergroot nu ze Peter Bosz gaan aanstellen als nieuwe trainer. Een terugkeer naar Paris Saint-Germain lijkt in ieder geval niet aan de orde.

In Eindhoven hoopt men dat Simons zich blijft focussen op zijn persoonlijke ontwikkeling, meldt het Eindhovens Dagblad. Nu Bosz aangesteld wordt als nieuwe trainer van PSV, is die hoop een stuk groter geworden. De oefenmeester staat bekend als een trainer die individueel aan de slag gaat met zijn spelers om ze beter te maken. Het is de bedoeling dat het team komend seizoen om Simons heen wordt gebouwd.

Simons heeft echter het laatste woord en de middenvelder annex aanvaller geniet de nodige interesse. Onder meer Arsenal zou op het vinkentouw zitten, terwijl er andere Premier League-clubs ook 'serieus' geïnteresseerd zouden zijn.  

Paris Saint-Germain lijkt een terugkeer van Simons in ieder geval te kunnen vergeten. De Parijzenaren zouden het twintigjarige talent voor twaalf miljoen terug kunnen halen, maar dan moet hij daar zelf ook