'PSG duidelijk: Mbappé vertrekt onder geen enkel beding als transfervrije speler'

PSG is duidelijk over de toekomst van Mabppé
13 juni 2023 om 07:34

De clubleiding van Paris Saint-Germain wil ten alle tijden voorkomen dat Kylian Mbappé transfervrij de deur uit loopt, meldt Fabrizio Romano. De Fransman zette maandagavond de boel op scherp door een formele brief in te dienen.

In die brief maakte Mabppé duidelijk dat hij de optie voor nog een jaar bij PSG niet gaat lichten. Dat besluit kwam een stuk urgenter dan nodig was, aangezien de aanvaller pas voor 1 augustus zijn keuze dien te maken. Naar verluidt is het vrij duidelijk hoe de Fransen in de wedstrijd zitten. Óf Mbappé tekent deze zomer een nieuw, langdurig contract, of hij vertrekt voor een recordbedrag naar een andere club.

Zoals verwacht is Real Madrid één van de kapers op de kust om gebruik van de situatie te maken. De Koninklijke wordt al jaren in verband gebracht met een transfer van Mbappé, maar zagen hem afgelopen zomer tegen alle verwachting in verlengen in de Franse hoofdstad. Volgens Marca gaan de Madrilenen dit keer zelf wel afwachten en leggen ze het initiatief bij de entourage van de ster zelf.