Lang wil vertrekken bij Club Brugge: 'Nederland is misschien ook een optie'

Noa Lang wil vertrekken bij Club Brugge na Nations League met Nederlands elftal
15 juni 2023 om 08:12

Noa Lang vindt dat het hoog tijd is dat hij vertrekt bij Club Brugge. De Oranje-international, die woensdagavond de gelijkmaker maakte in de halve finale van de Nations League tegen Kroatië (2-4), voerde al gesprekken over een eventuele transfer.

"Eerlijk is eerlijk: het is voor mij wel de hoogste tijd om weg te gaan uit België", aldus Lang na afloop tegenover de NOS. "Ook alles eromheen. Het is voor mij echt tijd om daar weg te gaan." De aanvaller speelt al drie seizoenen lang in Jupiler Pro League, en stelt dat het tijd is voor een stap hogerop.

"Ik hou oprecht alles open, Nederland is misschien ook een optie", aldus Lang, die daarna een grijns op zijn gezicht trekt. "We gaan het zien. Misschien komt er iets verrassends aan, misschien niet. Jullie gaan het zien." Hij ontkent in ieder geval niet dat hij al gesprekken heeft gevoerd. "In Frankrijk? Nee, niet in Frankrijk. Meer ga ik jullie niet geven."

Lang zette Oranje in de blessuretijd van de reguliere speeltijd op gelijke hoogte tegen de Kroaten, maar zag uiteindelijk hoe zijn ploeg met 2-4 verloor en daardoor de finale van de Nations League misliep. Wat rest, is de strijd om brons, aanstaande zondag in Enschede. De verliezer van het duel tussen Spanje en Italië is dan de tegenstander.