'Feyenoord weigert tweede bod op Geertruida, Rotterdammers verwachten vertrek'

'Feyenoord weigert tweede bod op Geertruida, Rotterdammers verwachten vertrek'

5 juli 2023 om 11:52
Laatste update: 6 juli 2023 om 00:03

Feyenoord heeft het tweede bod van RB Leipzig op Lutsharel Geertruida afgewezen. De Rotterdammers verwachten echter dat ze de verdediger niet aan boord kunnen houden, meldt 1908.nl.

RB Leipzig hoopt Geertruida zo snel mogelijk aan de selectie toe te kunnen voegen. De Duitsers brachten eerder een bod uit wat niet in de buurt kwam van de vraagprijs, maar het tweede bod zorgde ervoor dat de clubs wél in onderhandeling konden. Feyenoord heeft het tweede bod weliswaar afgewezen, maar in Rotterdam wordt verwacht dat Geertruida naar Duitsland zal vertrekken. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.

Geertruida bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met de nummer drie van het voorbije Bundesliga-seizoen. De multifunctionele verdediger lijkt de overstap naar Leipzig te willen maken. Feyenoord verwacht dat Leipzig terug zal komen met een verbeterde aanbieding voor de rechtspoot.

Het tweede bod van RB Leipzig op Lutsharel Geertruida is geweigerd, maar een langer verblijf lijkt nagenoeg uitgesloten 🎖️#Feyenoord zal bij een definitieve transfer op zoek gaan naar twee nieuwe versterkingen ⤵️ https://t.co/oYoeYusrYK

— 1908.nl (@1908nl) July 5, 2023

Het jeudgexponent speelde reeds 151 duels voor Feyenoord. Daarin scoorde hij vijftien keer en gaf hij zes assists. Onlangs verlengde Geertruida zijn contract bij de Rotterdammers nog tot medio 2025.

@voetbalnieuwsvn Goed nieuws voor Feyenoord!👀⚪️🔴⚫️ #feyenoord #geertruida #lutsharelgeertruida #eredivisie #vjp #vj #fy #laatstetraining #klassieker #voetbal #voetbalnieuws ♬ Aesthetic