Lang kijkt uit naar zijn tijd bij PSV: 'Hongerig naar prijzen winnen met het team'

Noa Lang, PSV,
8 juli 2023 om 21:13
Laatste update: 8 juli 2023 om 21:18

Noa Lang kijkt uit naar zijn tijd bij PSV. De aanvaller tekende zaterdagavond een contract bij de Eindhovenaren en hoopt bij de club prijzen te gaan pakken.

Het hing al enige dagen in de lucht, maar Lang is officieel speler van PSV. De rappe aanvaller komt over van Club Brugge en geeft in een eerste reactie op de site van PSV aan trots te zijn. "Het waren spannende weken, maar ik ben heel blij dat alles nu rond is. Ik ben hongerig naar prijzen en wil daarin heel belangrijk zijn voor het team", vertelt Lang die met rugnummer zeven gaat spelen in Eindhoven. Na Ricardo Pepi is Lang de tweede aanwinst van de Eindhovenaren.

Technisch directeur Earnest Stewart geeft aan blij te zijn dat hij deze kwaliteitsimpuls kan toevoegen aan de selectie. "Noa is een speler die past binnen onze speelstijl en onze filosofie. Zijn creativiteit, dribbelvaardigheden en doelgerichtheid maken hem een waardevolle toevoeging aan de bestaande selectie. Dat we hem zo vroeg in de voorbereiding kunnen vastleggen maakt de transfer nog beter."