Dusan Tadic is van mening dat zijn project bij Ajax voorbij is

'Tadic vindt dat zijn project-Ajax voorbij is, Serviër teleurgesteld in Mislintat'

14 juli 2023 om 19:06

Dusan Tadic is van mening dat zijn project bij Ajax voorbij is. De aanvoerder van Ajax gaat met pijn in het hart vertrekken uit Amsterdam, waar hij jarenlang van enorme waarde was.

Ajax en Tadic zijn in gesprek over een contractontbinding en willen op een goede manier afscheid van elkaar nemen. 'Na het vertrek van Marc Overmars en Erik ten Hag en het dramatische afgelopen seizoen vindt Tadic volgens bronnen bij de Amsterdamse club tot zijn spijt dat zijn project-Ajax voorbij is', schrijft de Telegraaf.

Tadic baalt van de werkwijze van de nieuwe technisch directeur Sven Mislintat, die nog geen grote aankopen deed. De captain is van mening dat de selectie dringend versterking nodig heeft, maar dat wordt genegeerd door Mislintat. Volgens De Telegraaf was de serieuze interesse in Jeremiah St. Juste en Sepp van den Berg de druppel voor Tadic.

De Serviër is ook verbolgen over het feit dat Mislintat geen enkele keer contact zocht met hem. Toen Tadic terugkwam van vakantie hoopte hij alsnog in een gesprek een goed plan aan te horen. 'Maar in plaats daarvan hoorde hij dat de nieuwe directeur voetbalzaken Mislintat en financieel directeur Susan Lenderink het eerdere beleid van Edwin van der Sar en Marc Overmars – investeren om aan te haken bij de Europese top – overboord gooien', klinkt het.