'Rangers doet ultiem bod en nadert akkoord met Feyenoord over Danilo'

Rangers en Feyenoord naderen elkaar over Danilo
23 juli 2023 om 18:46
Laatste update: 23 juli 2023 om 18:52

Feyenoord en Rangers FC naderen elkaar over de transfer van Danilo. Volgens het Algemeen Dagblad hebben de Schotten een bod gedaan dat zeer dicht bij de vraagprijs van de Rotterdammers zit.

Rangers en Feyenoord onderhandelen al enige tijd over Danilo en zondag brachten de Schotten een vierde bod uit. Volgens de krant is dit een bod waarbij de transfersom kan oplopen tot boven de zes miljoen euro en dat is een situatie waardoor de Rotterdammers overstag kunnen gaan.

Dat Feyenoord Danilo zou laten gaan lag niet altijd al voor de hand. Zowel Arne Slot als directeur Dennis te Kloese benadrukten onlangs nog dat de Braziliaan zeer belangrijk is voor de club. De spits staat bekend om zijn goede druk zetten en is daarnaast ook een verbindingsspeler in de selectie van de Stadionclub.

Mocht Danilo vertrekken, dan komt er naar alle waarschijnlijkheid een andere spits naar Feyenoord. Onlangs werd bekend dat de landskampioen geïnteresseerds is in Ayase Ueda en Sydney van Hooijdonk, respectievelijk spelend bij Cercle Brugge en Bologna FC.