Al-Hilal probeert Kylian Mbappé te overtuigen om een transfer vanuit PSG te maken

'Al-Hilal geeft niet op: delegatie in Parijs om Mbappé alsnog te overtuigen'

26 juli 2023 om 14:10

Al-Hilal houdt nog steeds hoop om Kylian Mbappé binnenkort over te nemen van Paris Saint-Germain. De Saudische club krijgt naar verluidt de kans om het door hen beoogde plan voor te leggen aan de wereldster. Daarom is er ondertussen een delegatie afgereisd naar Parijs.

Zo zouden Al-Hilal en het management van Mbappé deze week nog met elkaar om tafel gaan, meldt Fabrizio Romano. Maandag werd bekend dat de blauwhemden hun vizier op de Fransman hadden gericht, en dat ze bereid zijn om 300 miljoen euro voor hem te betalen. Ze willen hem dolgraag voor één jaar naar de zandbak halen, om hem vervolgens transfervrij te laten vertrekken naar Real Madrid.

Spaanse media meldden woensdagochtend daarentegen dat Mbappé een lucratief aanbod in Saudi-Arabië niet ziet zitten, ondanks dat PSG er welwillend tegenover staat. De aanvaller wil koste wat kost zijn laatste contractjaar uitdienen, om vervolgens transfervrij te vertrekken. Dat is een enorme steen in de maag van PSG, dat zo geen geld aan hem kan verdienen.