Dinamo Zagreb-trainer lijkt Feyenoord-transfer te bevestigen: 'We gaan hem missen'

Ivanusec staat op het punt naar Rotterdam te verhuizen
6 augustus 2023 om 08:10

Feyenoord lijkt zich dan definitief te gaan versterken met Luka Ivanusec. De Kroaat moet overkomen van Dinamo Zagreb en zijn trainer liet al wat los over het aanstaande vertrek.

Zagreb kwam zaterdag in actie tegen Gorica. De ploeg van zowel Ivanusec als Ajax-target Josip Sutalo kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel en dat had volgens de trainer alles te maken met de reserverol voor Ivanusec. De aanvaller zat op de bank en speelde slechts een half uur mee, in verband met zijn transfer. "We zijn erg afhankelijk van hem. We zullen Luka erg gaan missen", sprak de trainer tegenover Kroatische media. "Hij creëert veel van ons gevaar en maakt het makkelijker voor andere spelers." Hiermee lijkt de trainer een vertrek te bevestigen.

De interesse speelt al langer en ook aan Rotterdamse zijde werd al eerder kenbaar gemaakt dat Ivanusec een speler was die hoog op het lijstje stond. De Rotterdammers gaan naar verluidt tussen de acht en tien miljoen euro neerleggen voor de international die vooral als linksbuiten uit de voeten kan. Bij Feyenoord ligt een contract klaar voor vijf seizoenen.