'Spurs stellen Bayern op de proef; ook derde aanbod voor Kane afgewezen'

'Spurs stellen Bayern op de proef; ook derde aanbod voor Kane afgewezen'

7 augustus 2023 om 22:20
Laatste update: 7 augustus 2023 om 22:20

De transfer van Harry Kane naar Bayern München lijkt steeds onwaarschijnlijker te worden. Tottenham Hotspur heeft maandag ook het derde bod van de Zuid-Duitsers afgewezen. Dat meldt onder meer The Athletic.

Daardoor is het nog maar de vraag of Bayern een nieuwe poging voor de Engelse topschutter wil ondernemen. De onderhandelingen tussen de twee topclubs is al enige tijd aan de gang, maar wil door de onvermurwbare houding van The Spurs maar niet vlotten. In juni bood Bayern al 70 miljoen euro, maar dat was niet genoeg. Ook nu zou het gat tussen vraag en aanbod, ondanks dat er bijna 100 miljoen op tafel ligt, nog veel te groot zijn.

Kane zelf zou graag voor Bayern wil spelen, maar weerhoudt zich van een geforceerd vertrek. Duidelijk is in ieder geval wel dat hij zijn contract, dat nog tot medio 2024 loopt, niet wil verlengen. Tottenham hoopt zodoende dat Der Rekordmeister de stekker uit de onderhandelingen trekt en Kane in de komende maanden stiekem toch nog bijtekent.

Kane staat vanaf 2011 onder contract bij de Londenaren. In 435 wedstrijden wist hij maar liefst 280 keer te scoren, wat hem topscorer aller tijden van de club maakt. Diezelfde titel heeft hij met 58 treffers in 84 duels ook voor het Engelse elftal.