Harry Kane mag van Spurs-voorzitter Daniel Levy nog niet naar München vliegen

'Levy wil verder onderhandelen met Bayern en houdt vliegtuig Kane aan de grond'

11 augustus 2023 om 09:52
Laatste update: 11 augustus 2023 om 09:59

Harry Kane moet nog even wachten voordat hij naar München mag vliegen. De Engelse topspits lijkt zijn transfer naar Bayern vrijdag definitief af te ronden, maar heeft daarvoor nog geen toestemming gekregen van Tottenham Hotspur. De Londenaren zouden namelijk nog om een paar veranderingen in de deal vragen.

Fabrizio Romano weet te melden dat Kane al op het vliegveld was, toen hij te horen kreeg dat voorzitter Daniel Levy zijn permissie om te vertrekken nog niet had gegeven. Hij zou op dit moment in de Verenigde Staten zitten en leeft zodoende in een andere tijdzone dan Kane. De chairman wil naar verluidt afzien van de bonusconstructie en in één klap 120 miljoen euro ontvangen.

En dus moet de Engelse topspits nog geduld hebben. Tottenham accepteerde in eerste instantie een bod van 100 miljoen euro voor Kane, wat hem de duurste aankoop aller tijden van Bayern maakt. Met een contract van vier jaar en een jaarsalaris van ongeveer 25 miljoen euro, wordt hij bovendien in één klap één van de best betaalde voetballers ter wereld.