Screenshots van Antony en ex lekken uit: 'Zei dat ik en mijn zoon zouden sterven'

Screenshots van Antony en ex lekken uit: 'Zei dat ik en mijn zoon zouden sterven'

4 september 2023 om 14:15
Laatste update: 4 september 2023 om 14:20

Er zijn niet eerder gepubliceerde beelden en audiofragmenten vrijgekomen rondom Antony en zijn ex, Gabriela Cavallin. Het Braziliaanse UOL heeft toegang tot het materiaal gekregen, waaruit blijkt dat de speler onder meer doodsbedreigingen zou hebben geuit. 

UOL schrijft dat het nieuwe bewijs onder meer bedreigingen, intimidatie en fysieke agressie aantoont. Afgelopen vrijdag diende Cavallin voor de tweede keer een klacht in tegen de aanvaller van Manchester United. In één van de video's is de hand van Cavallin te zien, waar een deel bot te zien was vanwege een verwonding. 

Cavallin vreesde tijdens de periode met Antony meermaals voor haar leven. "Hij zei dat als ik niet bij hem zou blijven, ik bij niemand zou blijven. Dat ik zwanger was van een kind van hem. Of ik zou bij hem blijven of ik, hij en onze zoon zouden sterven. Ik vertelde hem dat ik zwanger was, dat hij me bang maakte, mijn hart sneller deed kloppen. Ik beefde van angst", laat Cavallin onder meer weten.

Ook zijn gesprekken uitgelekt waarin Antony zich verontschuldigt voor een eerder incident. "Hij zei: 'Ik wilde je geen pijn doen, het was onbedoeld, het was geen stoot, ik duwde je gewoon, ik hield je gewoon tegen de muur." Antony speelt sinds de zomer van 2022 bij Manchester United.