Blije Slot ziet wel Ivanusec wegvallen: 'Ga er niet vanuit dat hij zondag speelt'

Blije Slot ziet wel Ivanusec wegvallen: 'Ga er niet vanuit dat hij zondag speelt'

19 september 2023 om 23:59

Arne Slot zag zijn Feyenoord dinsdagavond na een overtuigende tweede helft van Celtic winnen. De oefenmeester kwam alleen wel met de voor de Rotterdammers verontrustend nieuws over Luka Ivanusec.

Slot zag in de eerste helft een Feyenoord dat wat slordig speelde, maar in de tweede helft veranderde dat. "Ik vond ons onrustig en dat heb ik ze in de rust gezegd, maar in de tweede helft zag ik het van ons afglijden", begint de oefenmeetster in gesprek met Ziggo Sport. "Wij kunnen onder de druk uitspelen, maar misschien hebben we dit soort wedstrijden nodig. We hebben wel terecht gewonnen denk ik", klinkt het.

"Er is een hoop gebeurd vandaag, het is nooit saai om naar ons te kijken", vervolgt Slot, die op meerdere momenten doelt zoals het spelen tegen negen man en de gemiste strafschop van Igor Paixão, die daar zichtbaar mee zat. "Zijn aanloop was cool, maar zijn strafschop was dat niet."

Enkele minuten voor tijd ging Ivanusec door de enkel en hij moest het veld met een brancard verlaten. De wedstrijd van zondag tegen Ajax komt in gevaar en volgens Slot is dat meer dan dat. "Zijn enkel is dik, ik weet niet hoe lang het gaat duren maar ga er maar niet vanuit dat hij zondag speelt", besluit hij.