Waar wordt Atletico-Feyenoord uitgezonden?

Waar wordt het Champions League duel tussen Atletico en Feyenoord uitgezonden?

4 oktober 2023 om 11:39
Laatste update: 4 oktober 2023 om 12:06

De Champions league staat weer voor de deur. Feyenoord neemt het deze week op tegen Atletico Madrid. De mensen die niet aanwezig zijn in het stadion kunnen de wedstrijd live op TV zien en VoetbalNieuws heeft uitgezocht waar en hoe laat de wedstrijd te zien is!

De vorige keer toen Feyenoord het opnam tegen de Spaanse grootmacht werd er met 2-0 gewonnen tijdens een oefenwedstrijd in de Kuip. Een merkwaardig moment van die dag gebeurde na afloop van de wedstrijd. Feyenoord-trainer Arne Slot en Atletico Madrid-trainer Diego Simeone, die overigens nog steeds de trainers zijn, kregen na de wedstrijd flink met elkaar aan de stok. Feyenoord won onlangs de eerste wedstrijd van Celtic waardoor het eerste in de poule staat. Atletico speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen Lazio Roma met 1-1. Het belooft dus een mooie wedstrijd te gaan worden.

Waar en hoe laat wordt Atlético tegen Feyenoord uitgezonden?

Op woensdag 4 oktober om 18:45 uur speelt Feyenoord uit bij Atletico Madrid. Dit is voor Feyenoord de tweede wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League en de wedstrijd wordt uitgezonden op RTL 7.