Amourricho van Axel Dongen kan niet geloven dat hij weer geblesseerd is geraakt

Ajax-talent na nieuwe blessure: 'Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me voel'

9 oktober 2023 om 14:50

Wat een mooie middag had moeten worden eindigde voor Amourricho Van Axel Dongen in een deceptie bij Ajax. De 19-jarige linksbuiten maakte zijn basisdebuut, maar moest het duel met AZ al vroegtijdig staken wegens een blessure.

De naam van Amourricho stond als een verrassing bij de eerste elf van Ajax. Trainer Maurice Steijn had een basisplaats voor hem ingeruimd omdat Steven Berghuis er wegens een blessure niet bij kon zijn. Na 38 minuten ging het mis tegen AZ. Met een nieuwe blessure moest Amourricho zichtbaar teleurgesteld het veld ruimen voor Georges Mikautadze.  

'Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik mij nu voel', begint Amourricho op zijn Instagram. 'Voor de zoveelste keer gebeurt dit nu, maar nu was het tijdens een moment waarop ik het nooit had verwacht. Een moment waar ik zo lang op heb moeten wachten en eindelijk was het zover. Ik startte in een bomvolle Johan Cruijff ArenA en dan is het enorm jammer dat ik er met een blessure vanaf moest.'

De jongeling laat zich niet uit het veld slaan. 'Wanneer ik terug ben, wil ik alles geven op het veld en jullie kan geven wat jullie verdienen', richt hij zich tot de fans. 'Op dit moment gaan we door een moeilijke fase. We hebben jullie nodig en dan komen we terug op het niveau waar we horen. En vergeet niet: God geeft zijn zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten', besluit hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amourricho (@amojahv)