Feyenoord komt met bevestiging: geen uitfans welkom voor tweeluik met Lazio

geen uitfans welkom voor tweeluik met Lazio
11 oktober 2023 om 20:17

Feyenoord heeft woensdagavond bevestigd dat er geen uitfans mogen meereizen voor het treffen met SS Lazio. De Rotterdammers zullen ook in de thuiswedstrijd geen Italiaanse supporters verwelkomen.

Feyenoord kwam in de Champions League-poule met Lazio terecht en dus werd al snel duidelijk dat uitfans toelaten erg lastig zou zijn. De Rotterdammers bevestigen de vermoedens: er zijn geen uitsupporters welkom voor het treffen met de Italianen. 'Een speciaal naar Italië afgereisde delegatie van Feyenoord kreeg deze week te horen dat haar supporters niet welkom zijn in Rome', schrijft Feyenoord.

'Het idee van Feyenoord was om in elk geval tussen de 1.200 en 1.500 uitsupporters toe te staan bij de duels', klinkt het. 'Feyenoord achtte dat een haalbaar en verantwoord scenario, waarbij ook is gewezen op de vrijwel incidentloze ontmoeting met Atlético Madrid afgelopen week. Ook Lazio leek deze mening toegedaan. Echter, de Italiaanse autoriteiten beslisten anders, waardoor ook voor het thuisduel in Rotterdam een nieuwe situatie ontstond.'