Maduro weet niks van aantijgingen over hem en Steijn

Maduro weet niks van Steijn-aantijgingen: 'Waarheid komt altijd aan het licht'

25 oktober 2023 om 19:58
Laatste update: 25 oktober 2023 om 20:02

Hedwiges Maduro heeft tijdens zijn eerste persconferentie als interim-trainer van Ajax afstand gedaan van de aantijgingen van De Telegraaf. Het medium bracht recent naar buiten dat Maurice Steijn een vertrek van Maduro en Steven Berghuis zou hebben geëist.

Maduro wil zelf niks weten van de aantijgingen.  "Nee, dat is niet waar. Hij heeft wel medegedeeld hoe hij zich voelde die dag, vooral over het verhaal van die psychologe", begint Maduro, doelend op een verhaal van het staflid van Almere City. "Dat wist ik ook al een langere tijd en had aangegeven dat het niet mijn woorden waren. Ik heb er dan ook afstand van genomen. Daar heeft hij wel moeite mee gehad, maar het verhaal van vandaag in De Telegraaf klopt niet. Daar kan ik heel simpel en stellig in zijn, de waarheid komt altijd aan het licht", meent de oud-assistent van Steijn.

Of Steijn dan wel verder wilde zonder Berghuis, daar weet Maduro niks van af. "Overigens weet ik niet of Steijn heeft geëist verder te willen zonder mij en Berghuis. Dat moet je aan hem en de directie vragen", sluit de trainer af over de aantijgingen.

Donderdagavond staat Maduro voor zijn eerste wedstrijd als interim-trainer van Ajax, dat in de groepsfase van de Europa League op bezoek gaat bij Brighton.