Slot baalt na Champions League-exit Feyenoord: 'Net niet goed genoeg'

29 november 2023 om 08:10
Laatste update: 29 november 2023 om 08:10

Feyenoord ging dinsdagavond met 1-3 onderuit in De Kuip tegen Atlético Madrid en dat betekent uitstakeling in de Champions League. Arne Slot baalt als een stekker en concludeert dat de Rotterdammers 'net niet goed genoeg' zijn voor het miljardenbal. 

Feyenoord had een overwinning nodig om over Atlético heen te wippen en nog kans te maken op overwintering. "Het vervelende is dat vandaag de minste van de vijf was", zegt Slot na afloop op de persconferentie. "Ik wil niet zeggen heel slecht, maar wel duidelijk de minste. Dat zegt misschien ook wel heel veel over die andere vier, hoe goed we daar waren", refereert de Feyenoord-trainer aan duels met Lazio en de uitwedstrijd in Madrid. 

"Als je daar een resultaat haalt, al is het maar een gelijkspel, dan scheelt dat natuurlijk een hoop in het feit waar zij nu qua puntenaantal staan ten opzichte van ons." Feyenoord eindigt als derde in Groep E, achter Atlético en Lazio. "Je zou ook kunnen zeggen dat we aan het eind van de rit niet goed genoeg zijn, omdat onze tegenstanders veel beter met de kansen omgaan dan wij", aldus Slot.

Feyenoord gaat op woensdag 13 december het laatste groepsduel spelen in de Champions League. Hekkensluiter Celtic is dan de tegenstander op Celtic Park.