Zieke Bakayoko kijkt vol vertrouwen uit naar Dortmund: 'Echt alles is mogelijk'

17 februari om 12:11

Het is nog maar de vraag of hij erbij is, maar Johan Bakayoko kijkt met veel vetrouwen uit naar de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund. De aanvaller van PSV stelt dat 'alles mogelijk is' tegen Die Borussen.

Vrijdagavond schitterde Bakayoko door afwezigheid tegen Heracles Almelo. De 20-jarige Belg lag ziek op de bank, zo bleek uit de verklaring van Peter Bosz. Of hij dinsdag wel kan spelen tegen Dortmund is nog niet duidelijk. "Hij is op dit moment ziek en ik weet nog niet hoe het er na komend weekend voor zal staan", aldus de woorden van Bosz.

Of hij er nu bij is of niet, volgens Bakayoko is PSV ‘altijd top’ en dat komt door de brede selectie. “Ik denk dat we gewoon uitzonderlijke kwaliteiten hebben op elke positie. Ook de wissels hebben kwaliteiten. Als er één uit gaat, komt er altijd iemand in die even goed is. Daardoor blijft PSV altijd top”, zo luiden de woorden van de rechtsbuiten bij ESPN.

Stiekem droomt Bakayoko al van de kwartfinale in het miljardenbal. "Alles is mogelijk. Winnen? Ja, dat is de bedoeling. We maken een grote kans tegen Dortmund. Je kunt niet te ver dromen", zo besluit hij.