Heerlijke beelden uit Enschede: spelersbus FC Twente groots onthaald

19 mei om 21:25

In Enschede is de spelersbus van FC Twente groots onthaald. De feestvreugde was groot door het bemachtigen van een voorronde ticket voor de Champions League. Het is de eerste keer dat de Tukkers de Champions League in kunnen sinds het seizoen 2010/2011.

Op bezoek bij PEC Zwolle won FC Twente met 1-2. Lang zag het er slecht uit voor De Tukkers, want AZ had een 3-0 voorsprong en het lukte Twente niet om langs PEC te komen in de afscheidwedstrijd van Bram van Polen. Echter gooide een rode kaart van Dani de Wit roet in het eten. FC Utrecht kwam terug tot 3-3 en zelf won Twente met 1-2.

Daarmee werden de Champions League-voorrondes een feit. Fans van Twente zijn dat massaal gaan vieren en de spelersbus werd bij aankomst uit Zwolle groots onthaald. Met veel rode fakkels en vuurwerk kwam de spelersbus Enschede binnen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!