Klopp spreekt zijn liefde uit: 'Ik kan hier altijd terugkomen en ben een supporter voor het leven'

20 mei om 10:45
Laatste update: 20 mei om 10:45

Jürgen Klopp kijkt vol trots terug op zijn periode bij Liverpool. De Duitser spreekt na afloop zijn liefde voor de club uit. Ook gaf hij aan nog terug te komen bij The Reds.

"Ik denk niet dat dit normaal is. Ik wist al enige tijd dat onze band speciaal was. Ik houd er van. Ik was bang dat ik zou gaan huilen de afgelopen week. Het einde van de wedstrijd was tricky, maar nu voelt het meer als een nieuw begin dan een einde", zegt Klopp op de persconferentie over zijn band en gevoelens voor Liverpool. "Ik zeg dan wel gedag, maar het gaat om het team. Ik zag een prachtig team. Ze lopen voor op schema qua ontwikkeling, maar voor mij is het tijd om te gaan. De club staat niet in brand en dat geeft me een goed gevoel. Ik weet dat ik altijd terug kan komen en ik zal ook terugkomen. Ik ben een Liverpool-supporter en daar hou ik van", sprak Klopp zijn liefde voor de club uit. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!