Van de Ven baalt van onnodige nederlaag tegen Arsenal: "We waren de betere partij"

15 september om 17:55

Micky van de Ven baalt van de nederlaag tegen Arsenal. De verdediger gaat na afloop met Viaplay in gesprek over de wedstrijd en de verdediger is van mening dat Tottenham een beter resultaat had verdiend. "Thuis verliezen van Arsenal doet zeker pijn." 

Van de Ven is niet van mening dat de vele afwezigen zorgden voor meer optisme bij de club. "Als de afwezige spelers er wel waren geweest, hadden we ook het gevoel dat het kon lukken. Ik denk dat we vandaag zeker de betere partij waren en elke keer domineerden aan de bal: elke keer de laatste kans, de laatste pass, elke keer was het het net niet."

De verdediger van Tottenham mocht zich melden bij het Nederlands elftal, maar moest zich met een blessure afmelden. Van de Ven is blij dat hij weer heeft kunnen spelen. "Het is natuurlijk lekker om terug te zijn, belangrijk om weer terug te zijn maar je wil natuurlijk terugkomen met een overwinning." Na het duel was Van de Ven te zien met een ijszak, maar er is geen reden tot zorgen. "Het gaat goed, maar het herstel begint alvast voor woensdag."